Fakta om Pandora: født 30.11.2008, IPO 2, AK-D, HD: B, ED: Normal, skue: VA 1 årsvinder HAS 2014!

Team Paka's Pandora er over Daria-linjen. Hendes mor er Team Paka's Hekla og hendes far er den tyske VA hund, Kwantum vom Klostermoor. Hun har givet afkom af særdeles høj kvalitet: Team Paka's Canon, Larissa, Latoya og seneste skud på stammen: Tiana. Man kan også nævne Cairo og Ian, som er af ekstrem høj kvalitet. Cairo´s muligheder i Europa stoppede desværre, da hans ene albue blev vurderet til måske at kunne udvikle artrose. Det har man imidlertid ikke nogen forbehold for i Pakistan, hvor han i 2014 blev VA 2, og siden i 2015 VA 1 og dermed vinder af det Pakistanske hovedavlsskue. Team paka's Ian, en suveræn hund i bygning og væsen, blev solgt til USA. Så ypperlige bygningsforhold, det kan Pandora give til sit afkom - ingen tvivl om den sag!

Ikke mindre væsenligt hævder Pandora sig ved sin altid friske optræden og arbejdsglæde. Hun stråler af selvsikkerhed og livsglæde! Dette videregiver hun til det aller meste afkom. Hun er derudover korrekt opbygget og med en korrekt størrelse. Hun er fast som en klippe - altså ingen slingren i hendes bevægelse! Alt i alt en herlig tæve, der har haft en lang og flot udstillingskarriere. Se evt mere på Winsis

            VA Team Paka's Pandora


Pandora bor til daglig hos medejer, Per Ø. Nielsen i nærheden af Tarm. Hun hygger sig på gården, hvor hun passer på, at den øvrige bestand af dyr opholder sig forsvarligt. Hun er også legekammerat for børnene i familien, når Per ikke trækker i træningstøjet og arbejder med hende, hvilket hun elsker allerhøjest. Ja, og så forguder hun Per, så jeg sjældent har set mage til makkerpar: De er bare go´e sammen de to!

Pandora er nu pensioneret, forstået på den måde, at der ikke avles flere kuld på hende. Men hun er frisk som en årsunge - tak for alt det du har præsteret i avlen og på banen sammen med Per!


        Pandora blev kåret for bedste gruppe C
på det
 Danske Hovedavlsskue i 2012

Pandora vandt det Danske Hovedavlsskue i 2014.
Andreas t.v. løb med hende, og Per t.h. er den stolte medejer.

Pandora avler nogle af kennelens smukkeste hoveder....

AK og Team Paka´s Larissa sommeren 2013Team Paka's Tiana, 10 mdr.